مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام وقت بخیر
بنده شغل آزاد دارم و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی
همسرم هم شغل آزاد و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی
حق بیمه همسرم در آذرماه پرداخت نشده
و در سایت نوشته از حمایت درمانی برخوردار نمی باشید
امکانش هست همسرم هم تحت پوشش درمان من قرار بگیره؟
چه اقدامی لازمه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از کارگزاری بیمه تامین اجتماعی پیگیری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام بله ممکن است وبرای طی فرآیند ابتدا در سامانه تامین اجتماعی ویا از طریق دفاتر پیشخوان دولت ویا کافی نت ها مراحل را ثبت وسپس به شعبه تامین اجتماعی مربوط مراجعه وتبعیت همسر را ثبت نمائید
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید