مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. شوهرم بیشتر از دو هفته هست که هیچ ارتباطی با من نداره. در دوران عقد هستیم و زندگی مشترک نداریم. دو بار با خانواده ش تماس تلفنی داشتم موضوع رو گفتم قرار شده بیان برای حل مساله و نیومدن. من تهرانم اونها شهر دیگه. نفقه هم نمیده. کلا در این سه ماهه عقد 2 میلیون هم بهم نداده. هر دو ازدواج دوممون هست. چجوری برم برای طلاق اقدام کنم و مهریه و نفقه بگیرم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید برای مهریه از طریق اجرا ثبت اقدام کنید و برای در یافت نفقه دادخواست بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه خود را با مراجعه به واحد اجرای مهریه اقدام نمائید.
نفقه را نیز دادخواست به خواسته مطالبه نفقه در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت اجرائیه مهریه به دفتر ثبت ازدواج مراجعه و جهت دادخواست طلاق و نفقه به دفاتر خدمات قضایی محل مراجعه شود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام ابتداء لازم است توصیه ای نمایم اگر به همسرتان علاقه دارد وزندگی مشترک برای شما مهم است در اقدام قضائی قدری تامل کنید ودرپاسخ به سوال شما برای پذیرش درخواست طلاق از سوی زوجه باید یکی از شروط 12 گانه ضمن عقد مندرج در سند نکاحیه در صورتی که مورد موافقت زوج قرار گرفته است برای دادگاه محقق شود در غیر اینصورت اقدام برای طلاق به درخواست زوجه نتیجه ای در بر نخواهد داشت واما برای نفقه شما می توانید هم نفقه معوقه وهم نفقه جاریه را مطالبه کنید در جریان فرآیند رسیدگی زوج مکلف می شود منزل واثاث البیت را فراهم کند در غیر اینصورت محکوم به پرداخت نفقه می گردد ودر هرحال زوج از این بابت محکوم می شود بشرط اینکه شما قصد تمکین داشته باشید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید