مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه تمکین

با سلام و خسته نباشی خدمت بزرگواران محترم
بنده در جلسه تمکین قاضی رای رو به نفع من صادر کردند و همچنین حکم تمکین رو هم قطعی صادر کردند
بنده درخواست صدور اجرائیه کردم که تو سایت روند کار پرونده رو که میدیدم برا خانم ابلاغیه اجرائیه فرستاده بودن ولی برا من ابلاغيه ای نیومد
حالا خواستم بدونم مهلتی که به خانم داده چند روزه هستش که اگه بر نگشت خونه بدونم بعد از چند روز برم دنبال بقیه کارا
ممنون از راهنماییتون یا علی مدد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
10 روز به خانم فرصت داده می‌شود که برای اجرای حکم الزام به تمکین اقدام نماید.
بعد از گذشت 2 هفته از صدور اجرائیه(در صورت عدم اجرای حکم از سوی زوجه)، لایحه با موضوع درخواست تشکیل پرونده اجرایی به صورت سیستمی برای شعبه ارسال نمائید تا پرونده به شعبه اجرای احکام مدنی ارجاع شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حکم عدم تمکین صرفا باعث عدم پرداخت نفقه و مجوز ازدواج مجدد را لا دادخواست جداگانه به شما میدهد ولاغیر

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام دوست عزیز اوصلا رویه های اجرا بستگی به عرف ورفتار دادورزها درمحل اجرا دارد و فرجه ی را که فرمودید خود واحد اجرا تعیین می نماید ودر قانون برای فرجه ی مقرر تعیین نشده است و در پاسخ به سوال دوم نیازی به ابلاغ بشما نمی باشد اصولا به خانم که محکوم به تمکین شده است ابلاغ می نمایند تا در واحد اجرا حاضر ونسبت به تمکین یا عدم تمکین صورتجلسه ای تنظیم می گردد وآنچه در این بخش مهم است نتیجه موضوع است که در صورت تمکین مستحق نفقه است ودر غیر اینصورت ناشزه ومستحق نفقه نمی باشد.

در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید