مشاوره حقوقی رایگان - دستگاه شنود کار گذاشتن

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم که اگر فرد وارد خانه کسی شود و مخفیانه یه دستگاه شنود کار بزارد و صاحب منزل دستگاه شنود را پیدا کند ولی مدرکی نداشته باشیم ثابت کنیم که کار کی هست فقط شک داشته باشیم به کسی میتوانیم شکایت کنیم و نتیجه ای خواهد داشت

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مستندات و مدارک داشت بر اساس شک‌و گمان نمی توان اقدامی کرد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز بله متنهی بعنوانم مضنون نه مشتکی عنه ومتهم سپس در مراحل تحقیقات مراجع انتظامی ودادسرا مکلف به کشف حقیقت هستند.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید