مشاوره حقوقی رایگان - باز شدن درب آسانسور داخل پارکینگ

سلام. درب آسانسور داخل پارکینگ بنده باز میشه. طی 14 سالی که ساکن هستیم، مالک پارکینگ کناری همکاری میکرد و میشد هر دو ماشین رو بدون برخورد درب آسانسور به ماشین بنده، پارک کرد. مالک جدید همکاری نمیکنه و میگه فرض کن ماشین من بزرگ بود و نمیشد کنارتر پارکش کرد. حالا طوری شده که اگه ماشینم رو در محل پارکینگی که طبق سند متعلق به بنده است، پارک کنم، هم درب آسانسور به ماشین بنده صدمه میزنه، هم کسی نمیتونه از آسانسور در پارکینگ استفاده کنه و وارد یا خارج بشه. آیا میشه کلیه ساکنین رو طبق قانون مجبور کرد که باید اطاقک آسانسور تعویض بشه، دو درب داشته باشه و در محل پارکینگ، درب آسانسور به طرف دیگه باز و بسته بشه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تصمیم در مورد مشاعات ساختمان باید با توافق مالکین انجام شود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام دوست عزیز پاسخ کوتاه به سوال شما خیر است قانوناً هرگزامکان مجبور ساختن مالکین در خصوص تغییر درب اسانسور نمی باشد مگر با مسالمت وتعهد به پرداخت هزینه ها توسط متقاضی در این صورت نیز موافقت مالکین لازم است .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید