مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشتری

سلام وقت بخیر بنده یه پیج کاری دارم و‌نسبتا شناخته شده
و بکی‌از مشتری ها برای من داخل توییتر کلی تهمت و افترا نابجا زده که باعث شده ابروی من به ناحق بره میخواستم بپرسم چه جوری میتونم شکایت انجام بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید عکس بگیرید و با ارائه آن با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.
توجه داشته باشید اگر اظهاراتی که بیان شده واقعیت داشته باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اتهام توهین و افترا از طریق فضای مجازی از ایشان شکایت کیفری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز در صورتی که دلائل کافی ومحکمه پسندی در دست دارید قانوناً در حال حاضراز سه طریق امکان طرح وثبت شکایت وجود دارد 1 - دفاتر خدمات قضائی 2 - کلانتری ها 3 - دادسراها بنحو حضوری وبا ارجاع امر فرآیند تحقیقات آغاز می گردد .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید