مشاوره حقوقی رایگان - انباری غیر سندی

با سلام
واحدی خریداری کردم در یک آپارتمان 8 واحدی که دارای یک پارکینگ سندی است و صاحب قبلی یک انباری نیم متری فلزی در انتهای پارکینگ خودش ساخته که اصلا مزاحم کسی نیست.الان بعد چندسال ی همسایه بابت انباری از من شکایت کرده به شهرداری. میخواستم بدونم باید چکار کنم؟ آیا باید تخریب کنم؟

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید ببینید کمیسیون ماده صد چه رایی صادر میکند معمولا رای بر جریمه صادر میشود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام دوست عزیز فضاهای عمومی موجود در مجتمع های مسکونی مشاع ومتعلق به همه مالکین می باشد وبدون رضایت همه مالکین امکان احداث بنا یا اشغال فضا ممکن نیست برای روشن شدن موضوع شما به شخص فروشنده ی که آپارتمان را از نامبرده خریداری نمودید مراجعه ودر صورتی مستندی دال بر رضایت مالکین در اختیار دارد مورد بهره برداری قرار دهید در غیر اینصورت با مالکین بنحو مسالمت آمیزی مشکل را حل نمائید چرا که دادگاه این حق را بشما نخواهد داد .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید