مشاوره حقوقی رایگان - با سلام من 10 سال میش تصادف کردم اسیب نخاعی دیدم سینه ب پایین مشکل شدید دارم

بنده با موتور سال 93 تصادف کردم با کامیون که زد بهم و قط نخاع شدم دثتام ب سختی کار میکن...
خلاصه بگم به من 130 میلیون دیه دادن سال 93.....
بعد ی خانم تو دفتر اجرایی احکام بود ک گفت پرونده شما رو مییز بود دباره برسی کردم کم دیه دادن یهت..
خانم گفت اقدام کن بازم باااید بدن بهت پول...
من دباره درخاست برگشت پرونده دادم ک گفتن بله 330 میلیون باید بدیم ..که دادن
و بعد یک سال دوسال ک منشی قاضی رو پیدا کردم و باخاهش تمنا التماس گفتم دباره برسی کرد پرونده من رو چون من روی تخت و ویلجر هثتم کلن نمیتونم جایی برم
گفتن 400 میلیون سال 98 باید بهم میدادن دباره تا سال 1400 بهم فقط نامه دادن ب بیمه و صندوق خسارت دولتی ...
بعدش بهم گقتن پرونده اشتباه شده و بست

بدون رضایت من راننده کامیون و خود کامیون ازاد کردن...
منو دوسال فرستادن همه جا ک باید مول بدیم بهت دیه من ک قطع نخاع شدم حداقل 4 تا دیه کامل بی حسی پا و و و و

لطفا اگ‌میشه کمک کنید بخدا هیچ کسیو ندارم
العانم یه هو خاست خدا بود این سایت دیدم پیام میزارم ب امید خدا یه نفر کمک کنه و راهنمایی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد