مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در وکالت تام

سلام.بنده به حساب قرابت و خویشاوندی و با توجه به اینکه فرصت نداشتم و حساب جاری نداشتم پولهایم را ذره ذره به دلار و سکه که نقد میکردم به حساب پدرم واریز نمودم و با چک های او در سال93 قطعه زمین 1200 متری در کردان خریدم و پدرم که به کارهای باغبانی و ساخت و ساز داشت با مابقی پولم که در حسابش بود باغ و ویلا را احداث کرد و در سال 97 به بهانه اینکه باید به او وکالت بدهم تا کارهای اب و برق و ....باغ را به انجام برساند وکالتی از من بصورت تعجیلی و با دفتری از اشنایانش از من گرفت که من فقط محل امضا ها را دیدم و امضا کردم بعدا فهمیدم وکالت تام بوده و در سال 1402 انرا باطل کردم ولی الان متوجه شده ام متاسفانه در پی اختلافات معمول خانوادگی و به تحریک مادرم زمین را در سال 1400 در یک معامله صوری به نام خودش و مادرم کرده ..وبنده الان متوجه شده ام زیرا در برگه معامله بجای ادرس من ادرس خودش را داده بوده و زمین چند میلیاردی را به قیمت 150 میلیون!! به خودش فروخته که نه بنده پولی دریافت داشته ام نه خبر داشتم ....الان که قصد دارم ابطال معامله را بعلت عدم دریافت ثمن معامله و عدم رعایت غبطه موکل اعلام کنم ( که نمیخواهم نام کلاهبرداری به پدرم اضافه شود) با جسارت بنده را تهدید کرده چون در زمان خرید چک ها را او کشیده ( در حالی که زمین بنام بنده خریداری شده و کد رهگیری قانونی هم دارد) پس حق را به او خواهند داد و من دستم بجایی بند نیست...واقعا این حرف صحت دار؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد تنظیمی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم خدمتتان عرض شود