مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پرداخت هزینه تغییر صندوق بازنشستگی

ایثارگرانی که تاریخ تغییر صندوق تامین اجتماعی به کشوری آنها قبل از سال 96 (تاریخ اجرای برنامه ششم) بوده برای معافیت از پرداخت هزینه تغییر صندوق براساس چه قانونی باید پیگیری کنند؟ آیا ماده 45 قانون برنامه پنجم توسعه برای این افراد قابل اجراست؟
سپاسگزار

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست عزیز درپاسخ به سوال شما عین بخشنامه صادره در خصوص معافیت هزینه تغییر صندوق بازنشستگی ایثارگران موضوع: بند «خ» ماده (88) قانون برنامه ششم توسعه (بخشنامه شماره 4818/99/1000 مورخ 1/6/1399 سازمان تأمین اجتماعی) بشرح ذدیل است
نظر به اینکه در بند «خ» ماده “88” قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران چنین مقرر گردیده: “ایثارگران و فرزندان شهدا و آزادگان و رزمندگان با حداقل دوازده ماه سابقه حضور در جبهه برای یک بار از پرداخت ما به التفاوت برای پانزده سال سنوات بیمه‌ای ناشی از تغییر صندوق بیمه و بازنشستگی معافند. این مبلغ به عنوان مطالبه صندوق منتقلٌ‌الیه از دولت منظور و در قالب بودجه سنواتی توسط دولت پرداخت و تسویه می‌شود.

معافیت هزینه تغییر صندوق بازنشستگی ایثارگران ونحوه شناسایی و تشخیص مشمولین:
1- مشمولین این قانون آن دسته از ایثارگران و فرزندان شهدا و آزادگان و جانبازان و رزمندگان دارای حداقل دوازده ماه سابقه حضور در جبهه می‌باشند که در طول برنامه ششم توسعه (از ابتدای فروردین ماه 1396 لغایت پایان اسفند سال 1400) درخواست انتقال کسور بازنشستگی خود را به واحدهای اجرایی ارایه می‌نمایند.

2- احراز مصادیق ایثارگری فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان بر اساس گواهی صادره از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و در خصوص رزمندگان با حداقل دوازده ماه سابقه حضور در جبهه (اعم از داوطلبانه یا غیرداوطلبانه در حد فاصل زمانی 31/6/59 تا 27/5/67) با ارائه گواهی از سوی مراجع مجاز صادر کننده در سطح نیروهای مسلح (موضوع بند 6 بخشنامه شماره 15 مشترک فنی و درآمد) خواهد بود.

3- آن دسته از بیمه شدگانی که در سنوات گذشته نسبت به ارائه درخواست انتقال کسور بازنشستگی اقدام و پس از انجام تشریفات مقرر، موفق به پرداخت تمام یا بخشی از مابه التفاوت متعلقه نشده اند و یا در حال پرداخت اقساط مربوطه می باشند، در صورت احراز شرایط مورد اشاره در بندهای فوق می توانند با ارائه تقاضا در زمره مشمولین این ماده قانونی قرار گیرند.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید