مشاوره حقوقی رایگان - رای تجدید نظر

با سلام من به رای الزام به تمکین دادگاه تجدید نظر زدم برام پیام اومد که پرونده تجدید نظر شما به فلان شعبه تجدیدنظر ارسال شد و در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد
اینم بگم که همسرم خودش منو از خونه انداخته بیرون و شاهد و مدرک مبنی بر توهین و ضرب و جرح بردم دادگاه ولی قاضی توجهی نکرد
الان رای دادگاه برمیگرده یا نه،؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

,باسلام.حکم توسط قاضی دادگاه صادر می‌شود ،وکیل دادگستری وظیفه دفاع از حقوق موکل را عهده دار بوده و نقش ایشان درحددفاع می‌باشد.بنابراین هیچ وکیلی نمی‌تواند نتیجه رای دادگاه را قبل از اینکه حکمی صادرشده باشد به شما اعلام نماید.بنابراین اگر فردی با قاطعیت صددرصد به شما عرض نماید که نتیجه حکم دادگاه فلان میشود،درمطالبی که عرض میکند جای شک وتردید هست ،موفق باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر در دادگاه الزام به تمکین حاضر شوید و این دفاعیات را اعلام کنید و تمکین خود را مشروط به امنیت و تهیه مسکن متعارف و در شأن خود بیاورید دعوای ایشان رد می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید لایحه تخصصی تنظیم و به دادگاه تجدید نظر ارائه نمایید و

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

در صورت امکان حضوری به شعبه تجدید نظر مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا مراجعه کرده و عنوان کنید حاضر به تمکین می باشید