مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بازنشستگی

سلام وقت بخیر .ببخشید وقتتونو میگیرم . من دارای بیمه تامین اجتماعی هستم 20 سال سابقه دارم و برای خانومم هم همین بیمه تامین اجتماعی زنان خاندار کردم الان 17 سال سابقه داره حالا شنیدم اگه جفتمون عمری باشه بازنشست بشیم من از دنیا برم چون بیممون یکی هست دیگه بازنشستگی منو به خانومم نمیدن چون خودش داره از بیمه تامین اجتماعی حقوق میگیره ایا درسته اگه درست هست دیگه بیه خانومم رو ندم این همه من دارم زحمت میکشم برای اینده انها اگه قراره قطع بشه . اگه راهنمایی هست که شما میتوننین درحق من کنین بفرمایین دست شما درد نکنه.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز در صورتی که زوجه شما نیز شاغل بوده یا بازنشست شده باشد، دریافت حقوق بازنشستگی یا مستمری متعلق به خود زوجه متوفی، از استثنائات زن برای دریافت حقوق شوهر پس از مرگ وی نبوده و مانع از دریافت حقوق شوهر پس از مرگ وی نمی باشدوخانم شما می تواند هردو حقوق را دریافت کند انشا الله صدها سال در کنار هم با عزت زندگی نمائید موفق باشید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600