مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار نهایی

باسلام وخسته نباشید سال 98 یک قطعه زمین خریدم که بعداز 4سال ملی اعلام و منابع طبیعی تحت عنوان تصرف عدوانی از بنده شکایت کرد ودرنهایت توسط دادگاه قرارمنع تعقیب برای بنده صادر شدولی در رای دادگاه به ملی بودن زمین اشاره شده بعد از چندروز دوباره منابع نسبت به قرارنهایی اعتراض زده میخواستم ببینم اعتراضش نسبت به چی هست میخواد خلع ید بگیرد ویا این که منع تعقیبی که برای من صادر شده چه ضرری برای منابع دارد؟ ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی شود اسناد مدارک شما اگر جزو منابع ملی باشد اداره مربوطه کارهای پیگیری را انجام خواهد بود و خلع ید شما را خواهد گرفت اعتراض به ملی بودن اراضی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
منابع طبیعی می تواند دادخواست حقوقی مطرح کند.