مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام به علت اختلاف شدید با همسرم اقدام به طلاق کردم توسط وکیل و هم حق وکالت طلاق داشتم و هم مهریه شیش ماه پیش حتی به مشاوره هم رفتیم اخر مشاوره بود که تصمیم گرفتیم اشتی کنیم اما باز بعد از یک ماه دوباره تکرار شد بد دهنی تهمت افترا کتک کاری الان دیگه نمیتونم ادامه بدم خواستم بدونم اگه دوباره اقدام کنم برای طلاق باز باید مشاوره برم یا نه دیگه خسته شدم البته یه دختر دوساله هم دارم ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله باید مشاوره بروید ولی من به عنوان وکیل میتوانم بدون مشاوره کارتان را انجام دهم ولی طبق شرایط خاص که باید ازتون سوالاتی بپرسم