مشاوره حقوقی رایگان - معاف از رزم بیماری صرع

سلام خسته نباشید بنده صرع داشتم و با دارو کنترل شده و به پزشک معتمد قضیه رو در حد مشورت گفتم ولی ایشون ثبت کرد
من نمیخوام کمیسیون بفهمد و نوارم عادیه الان
و اینکه اگر معاف از رزم بدهند به من مانع میشود برا گواهینامه و ...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معاف از رزم مانع گواهینامه نمی‌باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع مانند تایید کمیسیون باید قرار گیرد در هر صورت روال اداری باید طی شود و نهایتاً در خصوص دریافت گواهینامه اظهار نظر شود

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام سوال حقوقی نیست ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در آینده ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورد