مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند بعد ازدواج مجدد

با سلام قصد گرفتن همسر مطلقه ای دارم که یک فرزند پسر دارد که 5سالی هست حضانت ان در دست شوهرش میباشد بنده قرار گذاشته ام به شرطی با وی ازدواج کنم که فرزندش رو دیگه نبیند و به خانه من نیاورد و ایشان اعلام کرده اند حاضر هستن در محضر تعهد بدهند که به فرزندش هیچ گونه کاری نداشته و ملاقاتی نداشته باشد ایا 1- چنین تعهدی میشه از ایشان گرفت و 2- اگر پسرش بعدها بزرگترشد و خواست به پیش مادرش بیاد یا ملاقات کند و بنده مخالفت کنم ایا پسرش میتواند از طریق دادگاه اقدام کند و اعلام نمایدکه ناپدری من اجازه ملاقات با مادرم رو نمیدهد و یا 3- خود همسرم بعدها میتواند زیر این تعهد بزند و از دادگاه برای اینکه اجازه ملاقات با فرزندش رو نمیدهم تقاضای طلاق کند

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

1- معمولا تعهد اخلاقی قابل پذیرش نیست.
2-خیر
3- اگر مصداق سورفتار شما باشد و باعث عسر و حرج شود, بله
4- یادتون باشه اون بچه هم خدایی داره

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

منع ملاقات ماور و فرزند اگر با تفاهم و قبول مادر باشد غیر قانونی نیست ولی امری غیر اخلاقی و بی وجدانی است ...
ممکنه پسر بعداز بزرگ شدن به جرم ممانعت از حق ( حق دیدن مادر ) از شما شکایت کند