مشاوره حقوقی رایگان - حکم تعلیقی

قاضی بنده بدین صورت بنده را تنبیه کردند : یک سال حبس دادند به همراه سی ضربه شلاق تعزیری و جریمه ای به مبلغ 80 میلیون ریال . ضمنا فقط مجازات حبس محکوم علیه تعلیق گردیده و مابقی مجازات ها بقوت خود باقی است .
سابقه اول بنده خطاکار هستش .
میخواستم بپرسم آیا عفو رهبری 22 بهمن امسال (سال 1402) آیا شامل کسانی که حکم تعلیقی مثل من دارند میشود یا خیر ؟
حبس بدل از جریمه بنده 32 روز بوده که حاضر بخواب بودم در زندان و در تاریخ 1402/11/18 تاریخ پایان محکومیت بنده بود و ازاد شدم.این یکسال حبس تعلیقی که دارم شامل عفو رهبری 22 بهمن امسال شده یا خیر؟
سپاس از محبت شما