مشاوره حقوقی رایگان - معامله

بنده مالک یه خودرو هستم ماشینم توقیف شده بود به برادرم وکالت دادم ماشین رو رفع توقیف کنه یک مقدار پول به کسی بدهکار هستم سفته دادم
اون شخص طلبکار به محض خروج ماشین از پارکینگ برادرم رو تعقیب میکنه و سه نفر بودن بزور ماشین میبرن الان شکایت کردیم
لازم به ذکر بدهی من به ایشون بابت همین ماشین بوده که ازشون خریدم اما سند بنام من شده بود
شکایت هم قبلش نکردن یهو فقط اینکار کردن
حکمشون چیه؟ قاضی ماشین به من میده؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ماشین دادگاه ازشون میگیره به من بده؟

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

اگر دادخواست مطالبه وجه سفته داده اند و سند ماشین به نام شماست احتمالا در راستای اجرای قرار تامین خواسته ماشین توقیف شده است و در صورت محکوم شدن شما, ماشین به مزایده گذاشته خواهد شد.

پرسشگر :

درخواست ندادن،مبلغ بدهی من 25 میلیونه
قیمت ماشین 180 میلیون

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

در صورت اطمینان از اینکه خودرو در راستای اجرای دستور قضایی و توسط ضابطین دادسرا یا دادگاه برده نشده است، در اسرع وقت شکایت مطرح کنید