مشاوره حقوقی رایگان - سوال برای تعویض پلاک

پیکان وانت مدل84 انژکتوربوده الان شده کاربرات ایاتعویض پلاک میشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر موتور کاربراتی را به انژکتوری تبدیل کنید یا برعکس به دلیل اینکه در سند نوشته شده است انژکتوری موقع تعویض پلاک وقتی موتور در حال معاینه فنی است از تعویض پلاک جلوگیری میشود و شما باید دوباره موتور را به حالت اول بازگردانید یعنی دوباره انژکتوری کنید و بعد از تعویض پلاک میتوانید دوباره آن را به کاربراتی تغییر دهید
از نظر پارکینگ رفتن موتور یا سایر مراجع قانونی تا زمانی که مشکل خاصی ایجاد نکنید این کار احتمالا منعی ندارد ولی موقع فروش و تعویض پلاک حتما مشکل ایجاد میشو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری کنید.
ممکن است گیر بدن