مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اجراییه

سلام بعد از تقاضای اجراییه برای حکم تخلیه چند روز باید منتظر باشم که این حکم اجرا بشه نحوه اجرای آن به چه صورته؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید از طریق شعبه تقاضای اجرا شود بعد از 12 روز

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی دارد که دستور تخایه باشد یا حکم تخلیه؟؟!!
بهتر است جهت مشاورت تخصصی تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حضوری پیگیری کنید و به اجرای احکام مربوطه رجوع گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ده روز مهلت داده میشود اگر تخیله انجام نشد توسط ضابطین دادگستری انجام میشود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از گذشت 12 روز از تاریخ ابلاغ اجراییه به مستاجر میتوانید به اجرای احکام جهت اجرای حکم تخلیه مراجعه نمایید نحوه اجرا مراجعه به محل ملک و تخلیه لوازم موجود و تحویل ملک به محکوم له خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مراحل تقاضای دستور تخلیه با سند اجاره عادی
مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و تقاضای صدور دستور تخلیه از شورای حل اختلاف .

مراجعه حضوری به شورای حل اختلاف جهت تکمیل مدارک، ارائه اصول اسناد و پیگیری صدور دستور تخلیه.

پیگیری ابلاغ دستور تخلیه به مستاجر

در صورت عدم تخلیه در مهلت مقرر پیگیری ارسال پرونده به اجرای احکام

پیگیری اجرای حکم و در صورت استمهال یا اعتراض ارائه پاسخ و دفاع

پرداخت مبلغ ودیعه یا قرض الحسنه به حساب صندوق دادگستری

تقدیم دادخواست مطالبه اجور معوقه یا ضرر و زیان پس از صدور دستور تخلیه توسط مالک

مراحل تقاضای دستور تخلیه با سند اجاره رسمی
مراجعه به دفترخانه تنظیم کننده سند رسمی اجاره و درخواست صدور اجراییه

پیگیری وصول پرونده و اجراییه صادره از دفترخانه تنظیم کننده سند به اداره اجرای ثبت

پیگیری تشکیل پرونده اجرایی و صدور دستور ریاست اداره اجرای ثبت یا معاونت مربوطه جهت ابلاغ اجراییه

در صورت ادعای حق یا شکایت نسبت به قانونی بودن دستور تخلیه از سوی مستاجر در دادگاه عمومی محل وقوع ملک، پاسخ به ادعاها و شکایات مطرح شده.

پرداخت مبلغ ودیعه یا قرض الحسنه مستاجر به حساب معرفی شده توسط اداره اجرای ثبت.

در صورت ادعای مالک مبنی بر عدم دریافت قسمتی از اجاره های ماهیانه یا ورود خسارت به ملک یا بدهی مستاجر بابت شارژ و امثال اینها مالک می تواند در مرجع صالح در این خصوص دادخواست بدهد.
برای پیگیری اجرائیه ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید.