مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی ، قیومیت ، معلولیت ، خلع ید

سلام وقت بخیر
من و خواهرم معلولیت جسمی حرکتی داریم ، معلولیت من شدید ( وابسته به ویلچر و قادر به انجام امورات زندگی به تنهایی نیستم ، ( منظورم امورات مالی نیست)، خواهرمم معلولیت جسمی حرکتی متوسط داره
آیا ما محجور حساب میشیم؟
آیا قانونی وجود داره که بگه ما هم نیاز به نگهداری و سرپرستی داریم ؟
( سن جفتمون بالای 18 هست )
مادرم میخواد خلع ید بگیره ، می‌خوام به واسطه این موضوع سرپرستی جلوش رو بگیرم چون دادگاه تجدیدنظر خلع ید اومده قرار عدم استماع گذاشته گفته از نظر شرعی و قانونی مکلف به حمایت و نگهداری از فرزندانتی و چون خودت سرپرستی رو قبول کردی و ورود اینا عدوانی نبود و با میل و اراده خودت بوده مادامی که تعیین تکلیف نکنی وضعیت سرپرستی فرزندان رو و اگه پدر زنده هست به ایشان واگذار نکنی دعوی خلع ید ازت پذیرفته نیست الان مادرم رفته دادگاه خانواده درخواست واگذاری سرپرستی رو داده، دادگاه هم رأی داده که حضانت در خصوص اطفال هست و نگهداری هم در خصوص محجور و استدلالش این بوده که چون ما فقط معلولیت جسمی داریم قانونا اقتصای نگهداری و حضانت رو نداریم ، و قرار عدم استماع زده الان مادرم با همین متن رأی می‌تونه بره خلع ید مجدد شکایت کنه؟ من 20 روز برای دادگاه خانواده وقت اعتراض دارم اگه بتونم رأی بگیرم که نیاز به نگهداری و سرپرستی مادرم دارم مادرم نمیتونه خلع ید من و خواهرم رو بگیره اما اگه همین رأی دادگاه خانواده تایید بشه مادرم میره سریع خلع ید میزنه من و خواهرم آواره میشیم ما بیماری پوکی استخوان داریم با کوچکترین ضربه ای استخوان های من می‌شکنه حتی بعضی وقتا بدون ضربه هم حتی می‌شکنه برای همین من هیچ کارم رو خودم نمیتونم انجام بدم حتی نمیتونم تا آشپزخونه برم و یه لیوان آب بخورم نیاز به نگهداری و سرپرستی دارم چطوری قاضی دادگاه خانواده این استدلال رو کرده ؟؟
آیا واقعا قانون ، ماده و تبصره ای برای افرادی مثل من و خواهرم که مشکل و معلولیت جسمی حرکتی داریم نیست ؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه راهکار مناسب حقوقی، بهتر است مدارک و مستندات مرتبط تحت بررسی قرار گیرند.