مشاوره حقوقی رایگان - مجازات دزدی از فروشگاه اگر فروشگاه شکایت کنه چیست

سلام من یک زن سرپرست با دوتا بچه ام . متاسفانه در اثر فشار اقتصادی و سرپرست خانوار بودن از فروشگاه 2 کیلو گوشت و یک روغن و ضد افتاب 2تا و اسپری و ناگت مرغ ورداشتم طی 3 مرتبه بار سوم متوجه شدن و گرفتنم.
آقای بود منو برد توی اتاق کتک زد و لقد زد و فحش داد گفت به خون ت تشنه ام تو 100 میلیون از ما دزدیدی درصورتی که نوشتم چیا بوده اونا که 100 میلیون نمیشه.
بعدش خودش متن نوشت گفت باید امضا کنی واگرنه مجبورت میکنم امضا کنی
ازم فیلم هم گرفت گفت خودت معرفی کن فیلم گرفت
بعدش رفتم تمام کیف و وسایلم از ماشینم اوردن و تمام کیفو با کارات هام ریختم بیرون رمز کارت هامو تک به تک پرسیدن و مبلغ 27 میلیون از کارتام کم کردن این پول کسی بود
خلاصه گفت تا اخر ماه بهمن باید 30 میلیون دیگه بیاری واگرنه همه ی مدارکی که ازت داریمو به دادگاه میبریم
گفتن دادگاه باید 210 میلیون پول دیه بدی
ازم حدود 30 میلیون کارت کشیدن برا 2 کیلو گوشت و 2 تا روغن دو قلم دیگه
حالا من چکار کنم
تاوان این اشتباه مگه چند میلیونه ؟؟؟
تورو خدا راهنماییم کنید
من میتونم بابت کسر کردن زیاد از کارتم ازشون شکایت کنم.؟
ایا دادگاه دیه میگیره بابت بار اول دزدی ؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دیه ارتباطی با سرقت ندارد و مربوط به ضرب و جرح است در هر صورت با توجه به جرم سرقت که دوسال حبس است مبلغ دریافتی از شما بهتر از حبس است اما برای بیشتر پرداخت نکنید و نترسید از شکایت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات سرقت دیه نیست. دیه برای مواردی است که جرحی رخ داده باشد.
اگر آنها ادعای دزدی به مبلغ بالا می‌کنند بایستی ثابت کنند و برای اقلام اشاره شده در متن سؤال نمی‌توانند مبلغ بالایی طلب نمایند.
به نوعی مسئولین فروشگاه از موقعیت به دست آمده سوءاستفاده می‌نمایند.
گرچه اگر شما اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه نمائید آنها هم شکایت سرقت از شما می‌کنند که مجازات آن حبس است.
بنابراین بهتر است اولاً نسبت به پرداخت مابقی به هیچ وجه اقدام ننمائید و ثانیاً برای وجوه پرداختی نیز بهتر است راهی غیر دادگاه را پیش‌رو بگیرید.
البته بخاطر ضرب و شتمی که انجام داده‌اند(که حق چنین کاری را نداشته‌اند) می‌توانید اقدام به شکایت نمائید.