مشاوره حقوقی رایگان - فروش گوشی

سلام. یکسال پیش ی دستگاه موبایل فروختم ولی از طرف پولی نگرفتم گفت یک ماه دیگه پولشو میده دیگه رفت پشت سرشم نگاه نکرد من انتقال مالکیتم بهش دادم و لی کارتون پیش خودمه و گوشیم ب قیمت 4ملیون برده ادرس خونشم اشتباه داده ی چند ماه گوشیش خاموش بود بعد مدتی با ی خط دیگه تماس گرفتم برداشت و گفت باشه میدم دیگم اصلا جواب گوشیو نداد تو خدا بگین من چیکار کنم میدونم من اشتباه کردم و راهنمایم کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه ثمن به طرفیت ایشان دهید البته با شماره تماس او میتوانید در دفاتر خدمات کد ملی اورا پیدا و علیهش شکایت کنید و یا مجهول معرفی کنید