مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره با پشت نویسی

سلام، من موجر هستم و یک واحد آپارتمان را در سال 1398 اجاره دادم و بعد اتمام قرارداد تاکنون 3 سال تمدید کردیم به طوری که هر سال با توافق طرفین پشت قولنامه را خودمان نوشتیم و مبلغ توافق را امضا کردیم و تا الان هیچ مشکلی نداشتیم.
الان برای سال پنجم می خواهیم تمدید کنیم، آیا ادامه این کار مشکل قانونی دارد و اگر به مشکل برخوردیم مستاجر از نظر قانونی می تواند مشکل آفرین باشد؟ متشکرم

پاسخ ها :

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

خیر هیچ مشکلی نیست و تمدید قرارداد شما در زهر هم قرارداد اجاره صحیح می‌باشد فقط در صورتی که شرایط جدیدی مقرر می‌شود باید در تمدید نامه قید گردد و چنانچه شرایط همان شرایط قرارداد اصلی است هم باید ذکر گردد