مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی

در تاریخ 1399/01/19 وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت استعلام تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1399/02/17 تغییر کرد
ایا در این تاریخ منم باید مراجعه کنم به دادگاه یا نه؟
چون نوشته وقت رسیدگی تغییر کرد

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام با توجه به اینکه وقت رسیدگی به دلیل ضرورت استعلام موضوع امر تجدید شده دادگاه موضوعی که لازم بوده است را از مرجع مورد نظر خود استعلام نموده بدیهی است به محض پاسخ استعلام به دادگاه در صورت لزوم مجددا وقت رسیدگی تعیین و به شما ابلاغ خواهد شد . در وقت نظارت نیازی به مراجعه شما نمیباشد بلکه در وقت مذکور پرونده در اختیار دادگاه قرار میگیرد تا عندالزوم اتخاذ تصمیم قضائی نماید . موفق باشید