مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کد ملی یکی از وراث

سلام ببخشید ما یک ملک ورثه داریم که می خواستیم بفروشیم که 14نفروارث است یکی از14نفرمشکل مسدودی کد ملی داره حال ما به خاطریک نفر که مشکل خودش هست موندیم حالا شما به ما یک راهکار بدهید که مشکل زود تر حل بشود؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید پرونده اش را ببینید چه مورد هست لایحه بدهیم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از شعبه مربوطه تقاضا کند که موقتا از کد ملی رفع توقیف شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اول بفرمایید که علت مسدودی کارت ملی چیست تا بتوان شما را راهنمایی نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه می توانید موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اقدام وجود دارد