مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا، نشر اکاذیب و ...

سلام. من قبلا از کسی که با شخص دیگه ای مشکلات مالی داشته و تمام مشکلات رو استوری میکرده و اسم من رو که هیچ ارتباطی به مشکل مالیشون نداشتم میبرده فقط بخاطر اینکه از بستگان من بوده (بیش از 15 استوری) شکایت کرده بودم
و نتیجه بعد از چندین ماه به بازپرسی ارسال شد بعد بازپرس نوشت که ایشون نمیدونسته این کار جرم داره و جالب اینکه تا جواب بازپرس 5بار دیگه هم استوری کرد
من تو فرصت قانونی اعتراض زدم
اول برام پیامک اومد که پرونده به دادیاری ارسال شد
امروز پیامک اومد که شکایت شما به پلیس فتا واصل شد
میخواستم بدونم این یعنی تحقیقات از اول داره صورت میگیره یا هرچیز دیگه بی زحمت راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه پلیس محترم فتا ضابط می‌باشد ارجاع داده شده است جهت رسیدگی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر قرار منع تعقیب نقض شده باشد باید پرونده به شعبه قبلی برگشت داده شود