مشاوره حقوقی رایگان - ابطال شناسنامه فردی با دو شناسنامه از دو استان

همسر سابقم فوت کرده و از ایشان فرزند دختری دارم. مادر شوهر سابقم دارای دو شناسنامه هست که یکی بنام ف.خ از استان قزوین و دیگری پ.الف از گیلان .چهار فرزند در شناسنامه قزوین ثبت شده و یکی دیگر از گیلان هست.در عقدنامه و گواهی فوت و شناسنامه شوهر مرحومم ، اسم مادر از شناسنامه قزوین ثبت شده است. گواهی فوت اسم پ.الف ثبت شده نه ف.خ. برای ملاقات مادربزرگ با نوه پ.الف درخواست داده که باعث آزار واذیت بنده و دختر 7ساله ام شده است. چطور میتوانم از این خانم بابت این دوشناسنامه با هویت مجهول شکایت کنم.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

دفاع کنید مطابق این گواهی فوت و انحصار وراثت ایشان سمتی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ذینفع در موضوع نیستید دعوا و شکایت شما رد می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان شکایت توسط شما وجود نخواهد داشت
ارتباطی به شما ندارد