مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام ساختمان دو طبقه

با سلام بنده طبقه دوم ساختمانی 2طبقه را که دونبش است وراه ورود هرکدام به دو خیابان جدا هست خریدم در زمان خرید هم املاک هم مالک گفتندکه حیاط متعلق به طبقه اول است و پشت بام متعلق به ما هست حال بعد چندوقت ما شروع به ساخت یک اتاق درپشت بام کردیم که طبقه اول با گزارش به شهرداری آن را تخریب نمودند و گفتند پشت بام مشاع است ومن گفتم حیاط هم مشاع ولی ایشان میگویدفقط پشت بام مشاع است واز من بابت ساخت درخواست 100میلیون کرده است حال من چه کنم آیا وقتی راه ما جدا است و راه ورودحیاط از طبقه همکف وراه پشت بام از طبقه من آیا حیاط و پشت بام مشاع است؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در سند ملک آمده ملاک است طبق معمول حیاط و پشت بام از مشاعات ساختمان است