مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ مسدودی حساب بانکی برای مهریه

سلام وقت بخیر، اینجانب زوجه در قالب تامین خواسته نزدیک به یک سال است که حسابهای همسرم را برای مهریه توقیف کرده ام که فقط در یک حساب به مبلغ 2میلیون موجودی بود که مسدود شده برای دریافت این مبلغ باید به کجا مراجعه کنم و چه جوری دریافت کنم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در مورد مثال باید از طریق مرجعی که دستور توقیف را داده است اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. اگه از طریق دادگاه اقدام کردید تا زمان قطعی شدن حکم بر محکومیت او به پرداخت مهریه و بعدش ارسال اجراییه، این مبلغ را به شما نمیدن.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer