مشاوره حقوقی رایگان - زمین مزروعی به متراژ 2000 متر مربع

زمین مزروعی به متراژ 2000 مترمربع در محدوده و فاصله 50 متری یک تپه باستانی (که البته این تپه باستانی هیچ تابلوی مشخصی ندارد، اما میراث فرهنگی از آن بعنوان یک تپه باستانی یاد می‌کند) واقع شده است.
مجوز دادن برای حفر چاه یا ساخت سازه در این زمین مزروعی برعهده میراث فرهنگی می‌باشد یا جهاد کشاورزی؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر دو سازمان
طبق قانون میراث فرهنگی باید موافقت نماید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

در زمین زراعی که ساخت و ساز غیرقانونیه اما در مورد مجوز حفر چاه باید از جهاد درخواست کنید اما بطور کلی هرگونه حفاری و ساخت و ساز در حریم محوطه های باستانی ممنوع هست و با اوصافی که فرمودید بسیار بعید هست که به شما مجوز بدهند.