مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله توسط خریدار

با سلام و احترام
زمین مسکونی را 2/3 میلیارد معامله کردیم (مبایعه نامه) خریدار سه قطعه چک مجموعا 500 میلیون پرداخت کرد و بقیه مبلغ قرار شد در هنگام تنظیم وکالت نامه در دفتر اسناد رسمی پرداخت کند. خسارت دیرکرد برای هریک از طرفین روزانه یک میلیون تومان است. 40روز از موعد حضور در دفتر اسناد میگذرد و خریدار بدلیل اینکه پول ندارم و خسارت دیر کرد را خواهم داد حاضر به پرداخت مبلغ معامله نیست. لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست گواهی عدم حضور از دفترخانه اخذ می کردید
شما بلافاصله دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید
و

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

سلام دادخواست تتمه ثمن و خسارت مطرح کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

برای راهنمایی دقیق باید متن مبایعه نامه را ببینیم شما باید در قولنامه این مورد را علی الاصول پیش بینی میکردید که طرف مقابل ممکنه نتونه به تعهدش وفا کنه. یحتمل در شرایط حاضر ارسال اظهارنامه ضرورت داشته باشه ولی باز باید متن مبایعه نامه رو ببینیم. شما بهتر بود در تاریخ مقرر گواهی عدم حضور طرف را میگرفتید و بعید نیست بخاطر همین موضوع خسارت روزانه شامل مورد شما نشود. اگر گواهی عدم حضور نگرفته باشید خسارت روزانه یک میلیون تومان را هم نمی توانید از طرف مطالبه کنید