مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی

با سلام و خسته نباشید
پدرم در سال 1370 یک قطعه زمین کشاورزی پدربزرگم را به مساحت دو هکتار فروخته است در صورتی که در آنوقت هنوز تقسیم نامه بین وراث انجام نگردیده و به خریدار ضمانت داده که در صورت هرگونه ادعای شخصی و حقوقی از جانب خواهرانش جواب گوی خریدار باشد، آیا حالا که پدرم در قید حیات نیستند آن مسئولیت ساقط می شود یا در صورت هرگونه ادعایی من به عنوان ورثه ی پدرم باید جوابگوی این مسئله باشم؟

با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مسئولیتی ندارید لیکن در خصوص مطالبه خسارت و ضرر و زیان معامله فرد مذبور میتواند در صورتیکه پدرتان اموالی داشته باشند نسبت به ترکه اقدام نماید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر وراث رضایت نداشته باشند از اموالی که از پدرتان مانده باید جبران خسارت انجام شود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به وجود معارض مسئولیت کیفری نخواهید داشت ولیکن درصورت پذیرش ترکه مسئول پرداخت خسارات و غرامات به نسبت سهام خواهید بود.