مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهدات مستاجر

باسلام واحترام
بنده اپارتمانی را اجاره دادم به شخص محترمی ،و قرار داد هم خودم تنظیم نمودم و از کل اعضای خاندان ایشان امضا اخذ گردید ،بعد از چندها بار خسارتی که در واحد به بار اوردند و اینجانب پذیرفتم،جدیدا طرح نمودند دو کالا برای اپارتمان بگیرید تا اجاره واریز کنم ، البته اجاره دوم معوقه ایشان سررسید میشود،درضمن مستاجر نسخه اجاره نامه خود را گم نموده ، 1.می توانم حکم تخلیه ایشان را بگیرم ،
2. ایا مستاجر میتواند بنا به هر دلیلی از تعهدات قرار داد خود عقب گرد کند یا خیر در واقع اجاره را گروگان گرفته است . ممنون از زحمات و راهنمایی های مفیدتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مستاجر اجاره بها را پرداخت ننماید و در قرارداد اجاره شرط تخلیه و فسخ قرارداد شده باشد شما میتوانید دادخواست دستور تخلیه فوری اقامه نمایید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بدون مطالعه قرارداد نمیتوان به این سوال پاسخ دقیق داد. ضمنا اون دو تا کالا هم اعلام نکردید چه کالایی هستند بهتر بود واضحتر سوالتان را مطرح میکردید. معمولا در خود قرارداد اجاره شرایطی که موجر بتواند عقد را برهم بزند ذکر میشود.