مشاوره حقوقی رایگان - طلب از کارفرما

سلام من از برج 2 امسال تو یه کارگاه جنوب کشور تو یه شرکت واسه یه پیمانکار که از آشناهامون هست کار کردم چون آشنا بوده و این حرفا قراردادی با هم ننوشتیم و به صورت شفاهی با هم حرف زدیم من 7 ماه با این آقا کار کردم و ایشون تقریبا پول 3 ماه به من دادن . میزان حقوق پرداختی به نفراتش هم متغیر بود از 15 تا 25 تومن که بطور شفاهی ب من قول 25 تومن دادن کار تقریبا سه ماهه که تموم کرده و بقیه حقمو نداده . من میخام الان از این آقا شکایت کنم ولی با توجه به اینکه قرارداد ندارم میتونم درخواست حق و حقوق با حقوق ماهیانه 25 تومن کنم ضمن اینکه میدونم اگه شکایت کنم میرنه زیر حرفاش. تنها مدارکی هم که دارم لیست ورود و خروج نفرات از شرکت بوده که اسمم تو اون لیسته و لیست حضور غیاب خود پیمانکار ک تو یه دفتر بصورت دستی وارد میکرده
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دادخواست وجود خواهد داشت

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

متاسفانه با این اوصافی که فرمودید شکایت شما نتیجه نمیده چون وقتی قراردادی در بین نباشه هیاتهای حل اختلاف حقوق پایه وزارت کار را درنظر میگیرند