مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید
نزدیک یک سال پیش همسرم موقع رانندگی نزدیک بود به ماشین جلویی برخورد کنه ولی برخوردی صورت نگرفت و فقط به راننده ماشین گفت که آقا این چه وضع رانندگیه و یک دفعه ترمز کردی سر همسر من به شیشه خورد و طرف هم رفت شکایت کرده که همسر من ایشون و زده ولی در صورتی که حتی دست همسر من هم به ایشون نخورده
حالا طی مراحل دادگاه همسر من محکوم شده به پرداخت 10میلیون دیه به جرم فحاشی ما هم هر کار کردیم نتونستیم کاری بکنیم چون طرف مقابل دادستان شهر بوده
امروز هم تماس گرفتن که اگه مبلغ و نیاین واریز نکنین از ضامن ها پنجاه تومن وثیقه که گذاشتن گرفته
میشه هم 10تومن . قبلاً زمان تعیین کرده بودن ما هم در حال حاضر همین الان این مبلغ و موجود نداریم اگه یک ماه دیگه مبلغ و پرداخت کنیم از ضامن گرفته میشه در این مدت ؟؟... ضامن هم پدرم هستن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
و تا 1/4 از وثیقه ، ضبط خواهد شد
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به پرداخت نمایید
و