مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از معلم برای تهمت

یک مسعله انضباتی در مدرسه رخ داده و به دانش آموز انگ فرار از مدرسه زدن و درخواست تعهد کردند و دانش آموز را مقصر دانستند و بعد برای معلمین آن مدرسه نیز این موضوع را گفته اند و معلمین پشت سر دانش آموز حرف در اوردند و می گویند اری او دانش آموز بدی است و... و معلمین در سر کلاس ها نیز برای دانش آموزان گفته اند و به دانش آموز تهمت های بزرگی زدند که او به مرکز خرید رفته یا درب مدرسه دخترانه برای دختر بازی رفته در صورتی که بعد از مدرسه یا به قول خودشان فرار از مدرسه دانش آموز در خانه و در حضور مادرش بوده و اکنون در بین کل دانش آموزان مدرسه تحقیر شده و باعث شده به روح و روان دانش آموز آسیب برسد و دانش آموز خجالت زده بشود .
الان میتوان از معلمینش شکایت کرد یا خیر ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است این مورد در مدرسه حل و فصل شود اگر امکان پذیر بود در آموزش و پرورش