مشاوره حقوقی رایگان - دوگانگی در رفتار قضاوت

در یک دادگاه
بابت خسارت تاخیر تادیه‌شکایت نمودم. قاضی پرونده حکم به رد دادخواست بخاطر اینکه مدتی که مبلغ مورد‌ادعا در دست طرف 11 ماه بوده چون هنوز به یک سال‌نرسیده خسارت‌هایی تادیه تعلق نمی گیرد. در حالی که همین دادگاه با شکایت طرف بنده که مبلغ 4میلیون معوقه ماه 2و 3و 4 سال 1401 و در ماه 6 همان سال وصول شده است. برای سه ماه خسارت تاخیر حکم صادره کرده است. آیا این حکم خسارت تاخبر تادیه دلخواه است. به کجا بایستی شکایت کرد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اعتراض کنید
جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر اززمان اظهارنامه یا تقدیم دادخواست خسارت تأخیر تأدیه تعلق میگیره و فقط درخصوص چک خسارت تأخیر ازتاریخ تقدیم چک هست