مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه دریافت وجه

با سلام یکی از دوستان من مدیر مدرسه هست یکی از مشاوران مدرسه با اولیا تماس گرفته و شهریه چند دانش آموز رو خواسته که به حساب اون واریز بشود اولیا هم این کار را انجام دادند در کل مبلغی حدود 400 میلیون تومان میشود مشاور خودش قبول دارد که به پول به حسابش واریز شده اما میگه الان نمیتونم پول رو برگردونم دو ماه بعد پول رو پس میدم . میخواستم متن اقرار نامه رو بدونم که چی باید بنویسد و برای ضمانت چی باید از او گرفت ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل است می توانید از طریق سایت رزرو مشاوره تلفنی نمایید تا پاسخگوی شما باشم