مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو امانتی به غیر

بنده سال 95 یک ماشین خریدم و به دلیل این که خودم گواهینامه نداشتم دادم دست عموم و بعد از مدتی متوجه شدم عموم ماشین رو به فرد دیگری فروخته است بعد از مدتی به من قول داد که ماشین رو برمیگردوند ولی این اتفاق رخ نداده تا به امروز. مدارک کامل به نام من هست اما مدارکی دستم نیست و کارت ماشین دست اون هست. ضمنا ماشین لیزینگی بوده و من 1ماه پیش خودم تسویه حسابش رو انجام دادم. چی کار باید انجام بدهم؟

پاسخ ها :

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام توضیحات بیشتری لازم هست اما با سوالی که مطرح کردید فعلاً اظهارنامه استرداد مال امانی ارسال بفرمایید. جهت راهنمایی بیشتر جزئیات را هم ذکر بفرمایید به طور مثال اینکه عموی شما در چه سالی ماشین رو فروختند و شما هیچ اعتراضی نکردید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه فروش مال غیر و کلاهبرداری مطرح شود هم چنین تقاضای کارت ماشین المثنی از طریق پلیس 10 بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید خیانت در امانت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و باید ادعای شما اثبات گردد