مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهد کارخانه بتن

با سلام سازنده ساختمان هستم.
مقاومت بتنی که در فونداسیون و ستونهای طبقه همکف ساختمان توسط کارخانه بتن ریخته شده مقاومت لازم را بدست نیاورده است. فونداسیون نیاز به مقاوم سازی دارد. با هزینه تقریبی 600 میلیون
من نیز 100 میلیون بدهی به کارخانه را که چک داده بودم ، چک را ثبت نکردم که نتواند برداشت کند.
1-کارخانه بابت چک می خواهد از من شکایت کند. آیا در شکایت ایشان موضوع را مطرح کنم یا شکایت جداگانه ای طرح نمایم.
2- استناد ایشان این است که آزمایشگاه نظام مهندسی مقاومت کافی را نتیجه داده است که البته من می دانم آزمایشگاه نظام مهندسی با کارخانه زد و بند داشته است. چون من نتیجه مقاومت را از آزمایشگاه مستقل دیگری بدست آورده ام.
با سپاس

پاسخ ها :

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود اگر دادخواست علیه شما مطرح شده که دعوی متقابل با خواسته های مشخص مطرح نمایید و اگر از دعوای مطرح شده علیه شما یک جلسه رسیدگی گذشته است باز هم می توانید دادخواست علیه طرف تقدیم دادگاه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....