مشاوره حقوقی رایگان - کیفری سرقت

گوشی من را در شهر خواف واقع در خراسان رضوی دزدیدند از داخل ماشین با یک میلیون پول و2عدد انگشتر گران قیمت الان تماس گرفتن بعداز2 سال میگن دزد را گرفتیم تهران شما بیا با کارتن گوشی اینجا چرا من برم تکلیف سرقتی که کرده چی میشه نمیفرستنش خواف

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما با تنظیم و ارسال لایحه
، درخواست نیابت قضایی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما برو دادسرای خواف این موضوع را بگو و درخواست کن که متهم را اعزام کنند خواف

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

با توجه به قانون دادگاه محل دستگیری مجرم هم صالح به رسیدگی است. بعد میتونید تقاضای نیابت قضایی برای محل وقوع جرم داشته باشید