مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با عرض سلام و احترام.اینجانب ی زمین دارم مشتری براش اومده میخواد کل مبلغ زمین را ی چک 20روز بده زمین هم قولنامه ای هست با کاربری مسکونی میخواستم بدونم در قولنامه باید چه چیزی ذکر بشه که اگه چکش پاس نشد معامله فسخ بشه ومشکلی برام پیش نیاد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد تخصصی تنطیم نمایید
و در قرارداد شرط نمایید که در صورتی که مبلغ چک در مهلت مقرر پرداخت نگردد و گواهی عدم پرداخت توسط بانک صادر گردد فروشنده حق فسخ قرارداد را خواهد داشت و ...

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
جهت تنظیم متن قراداد اصلی و شروط ضمن آن به وکیل مراجعه کنید .

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

میتونید در قولنامه قید بفرمایید در صورتیکه که چک پاس نشد قرارداد خودبخود منفسخ و خریدار ملزم به پرداخت معادل وجه چک ، بمنظور خسارت قراردادی میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شرط کنید که اگر چک پاس نشد معامله منفسخ است البته بهتر است در حضور وکیلتان مبایعه نامه نوشته شود