مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندانساز تجربی

من به یک دندانسار تجربی ‌مراجع کردم وازایشان پرسیدم شما شامل بیمه تکمیلی هستیدوایشان گفت بله والان که پول گرفته ویک فاکتور به من داده که بیمه تکمیلی شامل این نمیشود چون به من دروغ گفته می‌خوام از دستشون شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما در این خصوص نیاز به دلیل دارد بهتر است با وکیل درداد را مشورت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به مبهم بودن سوال و نحوه کار دندان ساز از طریق تماس تلفنی مشاوره بهتری دریافت و ارائه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با شماره تلفن که درج شده در سایت وزارت بهداشت بابت شکایت می‌توانید اقدام بفرمایید