مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

با سلام من حدودا سه سال پیش به یکی از دوستانم چک به مبلغ صد میلیون در بنگاه بابت تخلیه مغازه به ایشان دادم و در متن قید هم شده بابت تخلیه و من رسید هم از دوستم بابت چک گرفتم با مهر مغازش ولی الان چک رو میخام و او نمی‌دهد میگوید دست صاحب ملک هست من چگونه میتوانم چک رو اقدام کنم ممنون از راهنمائی شما و آیا خطری دارد با وجود رسید گرفتن از ایشان یا نه ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.تا پایان زمان قرارداد نمیتوانید مگر چکی را جایگزین نمایید.