مشاوره حقوقی رایگان - اجاره پارکینگ توسط مستاجر

سلام
من پارکینگم رو به یه نفر اجاره دادم و اون بدون اجازه‌ی من پارکینگ رو به شخص دیگری اجاره داده که از قضا آدم بی‌شعوریه که برای مثال با یه تذکر ساده‌ی من در باب روشن نگه نداشتن ماشین در فضای مسقف پارکینگ به من توهین کرد ...
آیا اون کسی که من پارکینگ رو بهش اجاره دادم می‌تونه بدون اجازه و رضایت من پارکینگم رو به یک شخص ثالث اجاره بده ؟!
با تشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورتی که شرط کرده باشید خیر
موفق باشید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا دوست گرامی لازم است برای پاسخ دقیق به سوال شما متن قرارداد اجاراه ی پارکینگ مطالعه وبررسی گردد اما بصورت کلی قانوناً مورد اجاره قابل انتقال به دیگیری می باشد مگر اینکه در متن اجاراه نامه این حق را از مستاجر سلب نموده باشد موفق باشید