مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اجاره خانه توسط شوهر

باسلام خدمت وکلای عزیز
همسرم الان 2 ماه اجاره خانه را پرداخت نکرده و صاحبخانه اخطار داده بهم من الان باید چطور همسرم را وادار کنم اجاره را پرداخت کند لطفا راهنمایی بفرمایید تو این زمستان اثاثهایم را در خیابان صاحبخانه نریزد ممنون میشم لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورتی که اجاره نامه بنام شما تنظیم شده است شما تکلیف دار ید به موجر پرداخت وسپس در قالب مطالبه اجاره ونیز نفقه خودتان از طریق محاکم ودادگاه خانواده اقدام نمائیدکه نفقه شما شامل مسکن اثاث البیت اکله واشربه والبسه ودرمان می باشد ودر صورتی که اجاره نامه بنام همسرتان می باشد موجر نباید به شما مراجعه کند چراکه قراداد اجاراره با همسرتان تنظیم شده است ؛ توصیه اخلاقی قبل از مراجعه به محاکم تلاش نمائید موضوع را با مسالمت بین خود وهمسرتان حل وفصل نمایئد.