مشاوره حقوقی رایگان - فروش

سلام بنده میخام منبر زنی کنم اما نه فیک و بدونه اجازه منبر کاملا واقعی برای هرکسی که دوست داشته باشه نه اینکه کسیو سرخورد عضو کنم، الاان این کار قانونی هستش؟؟ اگر نیست حکمش چیه

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام دوست عزیز در هر شبکه اجتماعی سیستمی وجود دارد که افراد از محتواهایی که توسط دیگران تولید می‌شوند مطلع می‌گردند. مثلا در اینستاگرام و توئیتر به افرادی که به یک پیج، صفحه یا اکانت خاصی علاقمند هستند فالوئر می‌گویند و در تلگرام ممبر گفته می‌شود؛ در این فضا تازمانی که به حریم خصوصی اشخاص تجاوز نشود وموضوع خلاف قانون ونظم عمومی مطرح ننمایئد مواجه با مشکلاتی نخواهید بودید .