مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت نصب کولر گازی و عدم پرداخت هزینه تعمیرات

با سلام
در یک مجتمع مسکونی قدیمی، با سیستم سرمایش مرکزی زندگی میکنم. همسایه‌ها با نصب کولر گازی روی نما دیگر هزینه‌های تعمیرات و نگهداری سیستم مرکزی را پرداخت نمی‌کنند. آیا امکان شکایت بابت کولرها وجود دارد؟ و اگر بله، لطفا راحتی بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله هم بابت کولر های که نما هست میتوانید شکایت کنید هم بابت مطالبه هزینه تعمیرات

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

ساکنین موظف به پرداخت هزینه های نگهداری مجتمع هستند ودر صورت استنکاف میتوانید با استناد به قانون تملک اپارتمانها از طریق قانونی استیفا نمایید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیر هرچند که سوال شما مبهم است اما اگر منظور شما این است که مجاورین در ملک خود کولر نصب نموده اند طرح شکایت در صورتی ممکن است که ایجاد مزاحمتی برای شما شده باشد ودر خصوص مطالبه هزینه های آپارتمان ها باید مطابق با قانون تملک وآپارتمان نشینی وانتخاب مدیر اپارتمان بجهت الزام مالکین به پرداخت هزینه ها اقدام نمائید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید