مشاوره حقوقی رایگان - پول خودرو

سلام من یه ماشین داشتم فروختم مدارک ماشین به نام خودم نبود حالا هم باصاحب سند قرار گذاشته که
تعویض پلاک کند بعدحدودنصف پول اول داد مابقی گفت سه ماه حالا یک ماه ازتاریخ که باید پرداخت میکردگذشته هرچه زنگ میزنم هم میگه ندارم من بایت چکارکنم که یک ماه هم ازتاریخ گذشته

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق فسخ نگذاشتید دادخواست مطالبه مابقی بهای خودرو را بدهید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت خریدار خودرو بدهید و مبایعه نامه را نیز پیوست نمایید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام خوب بود که با شخص فروشنده به شما که صاحب سند است هماهنگی می نمودید تا سریعتربه پولتان برسید اما در هر حال برای مطالبه باقی مانده ثمن معامله با ارائه قراداد از طریق مراجعه به دفتر خدمات قضائی ویا با مراجعه به وکیل کار را دنبال کنید وتاکید می گردد ضمن مطالبه ثمن تامین خواسته به توقیف خودرو نیز مطرح نمائید قدری کار فنی است .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید